Olen ollut todella vaalien työllistämä. Tuulikin kanssa tekemämme yhteinen vaalilehti on viimein painossa. Nettisivuille tulee vihdoinkin parin päivän sisällä ulkoasu. Kalenteriin on tullut paljon vaihtoehtoja ja nyt täytyy päättää mihin kaikkialle ehtii.

Myös monenlaisia mainoskuvioita on vireillä. Osa mainospaikoista jo varattu. Työtä on paljon, enemmän kuin uskoinkaan. Odotan kuitenkin ensisijaisesti pääsyä tapaamaan ihmisiä kaduilla ja tilaisuuksissa. Pohjatyö on tehty kuitenkin hyvin, jo melkein vuoden ajan.

Vaalikampanjan lisäksi vaikutan koko aika myös kansalaistoiminnan kautta.

Kävin myös eduskunnassa ympäristövaliokunnan kuultavana geenitekniikka-asioissa. Siellä kuultavana olivat minä ja ministeröiden (MMM, STM) sekä virastojen (Syke, STTV) edustajat. Aiheutin paljon huomiota valiokunnan jäsenissä kritisoidessani viranomaisten lepsua toimintaa mm. gm-riisiasiassa. Kuulemisen loppuessa puheenjohtaja Tiusanen (vas.) totesi geenitekniikan olevan edelleen tarkan seurannan tarpeessa. Uskon ja toivon, että Suomi on GMO-vapaa vielä seuraavienkin vaalien alla.

Todella mukavaa oli, että sunnuntaina pidettiin todella kiinnostavan Kivisalon yhteisökylän osuuskunnan perustamiskokous. Olen ollut kehittämässä tätä paikkaa jo kahden vuoden ajan. Minut valittiin osuuskunnan sihteeriksi. Maalle muutolle tarvitaan tällaisia kestäviä tapoja, jotka myös madaltavat muuttoa. Yksin ei ole helppo lähteä 'pimeään korpeen'.