Monenlaisia vaalisivuja ja palveluja on tarjolla. Tulee vaalikondomitarjouksia, kaikenlaista tilpehööriä ja esitetarjouksia; vaikka mitä!

Puolueiden omat sivut tarjoavat hyvän lähtökohdan ehdokkaisiin tutustumisiin ja lähes kaikilla ehdokkailla on omat www-sivut. Vielä kun tekee muutaman lukuisista vaalikoneista, tietää hyvässä lykyssä ehdokkaasta jo paljon.

Pari vaalikokoomasivuakin on joidenkin yrittäjien toimesta pistetty pystyyn. Ulkoasussa ja kielessä on vähän parantamista jo hyvissä ajoin pystyyn laitetussa vaalit2007.fi -sivulla. Sitä seurannut, vasta viime päivinä aloittanut vaalit2007.com haiskahtaa suoraan sanottuna jonkun ehdokkaan kampanjarahankeräyskikalta. Jos koko sivulta ei löydy kenenkään ihmisen nimeä, ihmettelen, että joku viitsii siellä mainostaa korvausta vastaan. No eihän yrittäjyttä laiteta, mutta paljonko julkisuutta kukaan luulee saavuttavansa ihan yhtäkkiä nousseesta sivustosta, minkä tunnettavuus on nolla eikä mitään lupausta mainostaa sivua.

Sitten on vielä periaatteessa hyvältä kuulostavat vaalivideosivu ja vaaliblogit kokoova sivu.

Ei voi ainakaan sanoa, etteikö mahdollisuuksia ole tuoda itsensä esille niille, joita kiinnostaa tietoa etsiä. Ja hyvä niin.