Vielä tänään selviää kuinka suuren vaalivoiton Vihreät Keuruulla ja Multialla saavatkaan. Jännittävää! Varasimme jo luomuisen kuohuviinipullon valmiiksi vaalivalvojaisia varten.

Entinen demarivaikuttaja vakuutti tänään, että menestymme. Niin uskovat myös monet muut tapaamani paikallisvaikuttajat. Kyse onkin ehkä enemmän siitä saammeko yhden vai enemmän läpi ensimmäisellä kerralla.

Olen huomannut, että nykyisistä valtuuston jäsenistä ei liene kuin Lauri Oinosella ja Merja Ahosella kotisivut. Oinosella on blogi, mutta sen sisältö ei kerro mitään itse päätöksenteosta. Tilanne on siis se, että nyt kuntalaiset eivät saa avoimesti tietää miten päätökset tehdään. Mikäli pääsen itse läpi, voin luvata, että valotan keuruun päätöksentekoa reaaliaikaisesti tämän blogin kautta.

Julkaisimme myös, puolueen ohjeen mukaisesti, vaalibudjettimme. Myös Suur-Keuruu uutisoi asian.

Vaalikampanjaa on ollut mukavaa tehdä. Lauantaina olimme vielä MLL:n kirpputoritapahtumassa, osin myös mainostamassa ehdokkuuttamme rintamerkkien avulla. Kaikki mahdollinen on meidän voimin tehty, kun vielä lähetämme aamulla tekstiviestejä tutuille muistuttamaan äänestämisestä.

Vähän huono maku on jäänyt vain parista asiasta. Ensimmäisenä se - mistä Mirva ja Riitta-Liisakin kirjoittivat SK:ssa - että S-ryhmä on kieltänyt vaalityön alueellaan, mutta Keskusta piti telttaa Haapamäen Salen vieressä.

Toinen harmittava asia on se, että vaalit ovat olleet vain hyvin laimeasti esillä. Keuruulla ei järjestetty kuin yksi vaalipaneeli. Myöskään moni puolueista ei ollut käsittääkseni torilla äänestäjiä tapaamassa. Tämä on kuntademokratian kannalta todella surkeaa.