Vaalit toivat Keurusseudun vihreille kaksi paikkaa; yksi Keuruulla ja yksi Multialla. Olemme erittäin tyytyväisiä, vaikka toivoimmekin salaa kahta paikkaa Keuruulla.

Pihlaisen Joukon valinta oli odotettu ja upea. Jouko tuntee jo syntyperäisenä keurusseutulaisena (Pihlajavesi) paljon alueen ihmisiä, luontoa ja historiaa. Me muut annamme Joukolle tukea yhden miehen ryhmätyössään.

Etenimme prosentuaalisesti eduskuntavaaleihin nähden - Multialla useita prosentteja ja Keuruullakin vajaan %. Kiitos kaikille meitä äänestäneille!

Nyt on peli avattu ja seuraavat neljä vuotta osoittavat mihin pystymme valtuustotyössä. Tulemme varmasti nostamaan asioita pöydälle.

Pian alkavat paikkaneuvottelut suurimman paikkamäärän saaneen - mutta selkeä tappion kärsineen - keskustan johdolla. Kysehän on siis siitä, että mitä lautakuntapaikkoja kenellekin annetaan. Lautakunnissa kuitenkin tehdään paljon päätöksiä ja valmistellaan niitä.

Keskustalla on niukka enemmistö. Yhdistynyt vasemmisto pääsisi samaan. Kokoomuksen ja KD pitäisi saada vielä useampi pikkuryhmä tuekseen päästäkseen enemmistöön.

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä kuinka perussuomalaiset onnistuvat ja minkälaiseksi tulee Seppo Lampisen yhden miehen sota kääntymään.